Almers.nu
Hem Resmål Fotoalbum Kontakt och info
Föregående bild
Nästa bild
Tori Spellings palats
Bild 181 av 472
Klick: 2286
Tori Spellings palats
Här bodde farsan Aaron Spelling innan han dog. Av förklarliga skäl bor han inte här numera utan det är dottern som tagit över. Den blygsamma byggnaden är större än Vita Huset och skulle enligt guiden "passa bättre som hotell".
Här bodde farsan Aaron Spelling innan han dog. Av förklarliga skäl bor han inte här numera utan det är dottern som tagit över. Den blygsamma byggnaden är större än Vita Huset och skulle enligt guiden
Den forna kriminella rapparen/skådespelaren/producenten Wahlberg har här till synes rett upp sitt liv hyfsat och har till och med låtit gjuta in ett lejon i muren till sitt hus. Med hans stökiga förflutna skulle det inte förvåna om det var ett riktigt lejon.
Tänk på hur många kaniner och morgonrockar som passerat denna port och du borde bli lite yr i bollen. Hugh Heffner vägrade öppna när vi ringde på.
Här sov, dansade och smygrökte Michael Jackson under sina sista år på tronen. Det var däremot inte den här balkongen där han höll bebisar utanför räcket. Rest in peace.
När Mick skulle flytta in i Hollywood ville han förstås bo nära kungen av pop - Michael Jackson. Så han tog grannhuset.
Studion som heter High Voltage Tattoo, i folkmun mer känd som LA Ink. Som en spinoff på <a href=Miami Ink då tatueraren Kat Von D fick nog av Florida och flyttade hem till Los Angeles. Nu får hon leka på hemmaplan istället." title="LA Ink" />

Om Almers.nu

Hepp! Jag, Johan Almers har byggt denna sajt med bilder från resor, fester och spektakel. Sidan härstammar från år 2000.

Via mitt bolag Almedialt bedriver jag webbutveckling. Är ert företag i behov av en hemsida, kontakta mig!

Besök gärna Hotels with private pool
Hotels for Adults-only

© Johan Almers 2000-2024