Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100518 Library:30120 in /home/mansarnu/public_html/globalt.php on line 56
Äventyr i Kalifornien & Nevada - USA - Almers.nu
Almers.nu
Hem Resmål Fotoalbum Kontakt och info
Fotoalbum
21 aug - 4 sep 2010
En resa till USAs västkust och påhälsning hos Gurra i Huntington Beach. Levde glada dagar på stränderna, besökte Disneyland och åkte på sightseeing i Hollywood.

Sedan drog vi ut i Mojaveöknen till den bisarra staden Las Vegas och mäktiga Grand Canyon. Fick även gå på besök på Blizzard i Irvine och se på Orcer.

nya händelser i albumet

nhig-vfhE rCQÄ kommenterade Runda åkrar
Okänt kommenterade Runda åkrar
Tobben kommenterade Runda åkrar
Fidan kommenterade VIP-kort till alla nattklubbar
Ny beskrivning av bilden Utsikt över jättestaden
Ny beskrivning av bilden VIP-kort till alla nattklubbar
Almers kommenterade denna bild
Ny beskrivning av bilden Checkar in på MGM Grand
Ny beskrivning av bilden Elvis och Super Mario showar
Viktoria kommenterade denna bild

472 bilder i albumet

Malin tror att vi ska till Göteborg och påpekar att
Väl inpasserade förbi kontroller och o-charmiga gränsvakter på en av New Yorks flygplatser börjar det kurra i magen. Då kan det tyckas att man gjort sig  förtjänt av en dubbelmacka med rostbiff och en tillhörande extra kall Heineken.
Finner en Heineken Lounge på Newarks ena pir och blir serverade av en förtjusande bartender som först undrar hur gammal undertecknad är. Varpå han meddelar att han minsann nått en fin ålder på 87 och inte brukar behöva visa legg.
Ett plan går in för landning samtidigt som New Yorks skyline går att skymta långt bort i horisonten. Många känner säkert igen Empire State Building.
Så fort vi äntrat amerikanskt luftrum börjar delikatesserna avlösa varandra. Här kom en
Någonstans i luften ovanför Nevada dyker det upp åkrar formade som diagram i alla dess former. Vi har stapeldiagram samt de så underskattade tårtdiagrammen.
Glassiga hus på bergsluttningarna i östra delen av stan. Det bor väldigt många etniska minoritetsfolk i dessa delar, framför allt Latinos. En del har till och med pool och någon kanske har namnsdag idag.
Det går rykten om att downtown här inte alls är särskilt mycket att hänga julgranen i. Vi får väl se..
Genom fönstret framträder hastigt ett annat plan som svävar majestätiskt likt en ananas bredvid oss. I och med att det håller samma hastighet som vårt plan ser det ut att sväva stillastående likt en helikopter.
Megasuperduperstort är ett ord jag inte använder varje dag men just nu passar det rätt bra. Det bor omkring 12 miljoner hela invånare nere på marken i alla husen. Det är ju jättemånga.
De flesta undrar varför Los Angeles flygplats är döpt efter en fisk. När namnet skulle väljas valde man mellan LAX och GÖS.

Om Almers.nu

Hepp! Jag, Johan Almers har byggt denna sajt med bilder från resor, fester och spektakel. Sidan härstammar från år 2000.

Via mitt bolag Almedialt bedriver jag webbutveckling. Är ert företag i behov av en hemsida, kontakta mig!

Besök gärna Hotels with private pool

Boka flyg Köp kläder © Johan Almers 2000-2023